Değerli Üyemiz;

 “Veri Sorumlusu” sıfatıyla, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca; vermiş olduğunuz onay dahilinde ve aşağıda açıklandığı çerçevede kişisel bilgilerinizi işleyebilecek ve mevzuatın izin verdiği ölçüde 3. Kişilere açıklayabilecektir.  

 Kişisel verilerinizin işlenme amaçları ve hukuki sebepleri

 Şirketimizin … sayfasına üye olmak maksadıyla vermiş olduğunuz ad, soyad, e-posta, telefon numarası gibi bilgileri, siteye üyeliğinizin devamını sağlamak, müşteri veri tabanı oluşturmak, müşterileri tanımak ve iletişimi artırmak, veri analizi ve araştırma yapabilmek, hizmet kalitesini artırmak için depolanarak saklanmasına, müşteri veya tüketici talepleri analizi gibi sebeplerle işlenmesine devam edilecektir. Kişisel verileriniz; siteye üyelik sırasında vermiş olduğunuz açık rızanız doğrultusunda işlenmektedir.

 Kişisel verilerinizin hangi amaçlarla kimlere aktarılabileceği:

 Kişisel verileriniz, mevzuat hükümlerinin izin verdiği kişi veya kuruluşlara; faaliyetlerimizi yürütmek üzere hizmet aldığımız, iş birliği yaptığımız, program ortağı kuruluşları ve diğer üçüncü kişilere üyelik için gerekli bilgilerin tutulması amacıyla KVKK'da öngörülen şartlara uygun olarak aktarılabilir.

 Kişisel verilerin toplanma yöntemleri:

 Kişisel Verileriniz, … sitesinde üye olduğunuz sırada ad, soyad, e-mail ve telefon bölümünü doldurmanız suretiyle toplanmıştır.

 KVKK’nın 11. maddesi gereği haklarınız; 

 Veri sorumlusu “şirket yasal ismi”; “şirket yasal adresi” adresine yazılı olarak başvurarak veya kayıtlı elektronik posta (KEP) adresinizden veya üyelik sistemimizde kayıtlı e-mail adresinizden; … mail adresine başvurmak suretiyle, kişisel verilerinizin;

 a) işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) yurt içinde / yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme,

d) eksik / yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini / yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini isteme,

f) aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,

g) münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarınızı kullanabilirsiniz.

 Başvurularınızda,

a) Adınız, soyadınız ve başvuru yazılı ise imzanız,

b) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için T.C. kimlik numarası, yabancılar için uyruğu, pasaport numarası veya varsa kimlik numarası,

c) Tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresiniz,

ç) Varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon ve faks numaranız,

d) Talep konusu,

bulunması zorunludur.

 

Saygılarımızla,

-ARAL DOĞAL GIDA İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Üsküdar V.D. 0710140940
Kuzguncuk Mah. İcadiye Cad. no:61 Üsküdar/ İSTANBUL